Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Kast ham ut, ellers slår jeg inn tennene hans»

Potito truet Maradona med juling etter tennisbråk.

Den italienske tennisspilleren Potito Starace følte seg hånet av fotballegenden Diego Maradona og truet med å gå til angrep.

Det var under ATP-turneringen i Buenos Aires fredag at italieneren fikk nok av legenden. Maradona møtte opp for å heie på sin landsmann David Nalbandian i kvartfinalen, men skal ifølge Starace ha hånet motstanderen i stedet.

- Maradona begynte å fornærme meg med en gang kampen begynte. Han fikk meg til å miste hodet, jeg gikk til dommeren og sa «enten kaster du ham ut ellers så slår jeg inn tennene hans med racketen», sa Starace etter kampen.

Italieneren tapte kampen 6-4, 6-7, 4-6 og er sjokkert over at idolet Maradona kunne oppføre seg så ille. Starace holder med Napoli, klubben Maradona spilte flere år i.

- Jeg har alltid vært en supporter av Napoli og Maradona. Før kampen fortalte jeg journalister at jeg gjerne ville møte ham, men jeg ble veldig skuffet, sa Starace som er rangert som nummer 35 i verden.

(NTB)

ENGASJERT TYPE: Diego Maradona er som vanlig entusiastisk på vegne av sine landsmenn. Litt for entusiastisk, om du spør Potito Starace. Foto: AFP/SCANPIX
ENGASJERT TYPE: Diego Maradona er som vanlig entusiastisk på vegne av sine landsmenn. Litt for entusiastisk, om du spør Potito Starace. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer
HÅNET: Potito Starace klaget til slutt til dommeren på Maradonas oppførsel.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media