Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaster klærne hvis India vinner cricketfinalen

Indisk modell gjør som Larissa Riquelme.

CRICKET-FANATIKER: Poonam Pandey har sin egen måte å motivere det indiske cricketlandslaget på: Hun skal kle av seg om de vinner. I dag har hun sikkert malt seg i landets farger.Foto: SCANPIX/AFP
CRICKET-FANATIKER: Poonam Pandey har sin egen måte å motivere det indiske cricketlandslaget på: Hun skal kle av seg om de vinner. I dag har hun sikkert malt seg i landets farger.Foto: SCANPIX/AFP Vis mer

(Dagbladet): I dag spiller India og Sri Lanka om det gjeveste trofeet i cricket-VM i Mumbai.

India er kanskje ikke mest kjent for lettkledde kvinner, men i dag kan de i hvert fall få en til, dersom hjemmelaget lykkes med å ta hjem verdensmesterkapet.

Modellen Poonam Pandey har nemlig lovet å kaste klærne dersom India vinner finalen, skriver nyhetsbyrået AFP.

- Jeg er cricketfanatiker, og stor supporter av landet mitt. India trenger mye støtte, og dette er min måte å støtte laget på, sier 20-åringen.

Pandey er kjent fra bestselgende bikinikalendere i hjemlandet, men benekter at hun gjør dette for sin egen oppmerksomhets skyld.

- Absolutt ikke. Jeg liker kroppen min og gjør dette for å inspirere guttene til å spille bedre. Be for dagens kamp, og for at guttene spiller bra og gjør oss stolte, sier Pandey.

Den indiske modellen er ikke den første som har hatt ideen om å kle av seg for å få landslaget til å prestere.

Under fjorårets fotball-VM i Sør-Afrika lovte paraguayanske Larissa Riquelme å løpe naken gjennom hjemlandets hovedstad dersom Paraguay tok gull.

Det gjorde de ikke, men Riquelme kastet det lille hun hadde av klær igjen for Playboy likevel.

25-åringen ble også et populært objekt for fotografene under mesterskapet, der hun pleide å bruke utringningen som oppbevaringsboks for mobiltelefonen.

ORIGINALEN: Paraguayanske Larissa Riquelme var først ute med prosjektet «nakenhet for gull». Foto: SCANPIX/AFP/Norberto Duarte
ORIGINALEN: Paraguayanske Larissa Riquelme var først ute med prosjektet «nakenhet for gull». Foto: SCANPIX/AFP/Norberto Duarte Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media