<strong>MÅ TA SIN DEL AV SKYLDA:</strong> Roy Keane mener spillerne feiler. Lokalavisa mener på sin side at Solskjær må ta sin del av skylda. Foto: Oli Scarff/Pool via AP
MÅ TA SIN DEL AV SKYLDA: Roy Keane mener spillerne feiler. Lokalavisa mener på sin side at Solskjær må ta sin del av skylda. Foto: Oli Scarff/Pool via AP Vis mer

- Kastes under bussen

United-ikon Roy Keane kom med sterk kritikk. Da fikk lokalavisa Manchester Evening News nok - og svarte med slakt.

Publisert

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United har fått det tøft i sesongåpningen, og den virkelig store smellen kom i det blytunge 1-6-tapet mot Tottenham forrige helg.

I dagene og timene etterpå var både Solskjær og spillerne gjenstand for sterk kritikk, enkelte gikk så langt som å mene at Solskjær må gå. En av dem som var spesielt kritiske, var United-ikonet Roy Keane.

Han rettet imidlertid sinnet mot spillertroppen.

- Noen av spillerne opptrådte skammelig. Disse spillerne kan koste Ole jobben. Disse spillerne han har her - de kastet sin forrige manager (José Mourinho, red.anm.) under bussen, og de kommer til å gjøre det samme med Ole, sier Keane.

<strong>EKSPERT:</strong> Roy Keane. Foto: REUTERS/Nick Potts
EKSPERT: Roy Keane. Foto: REUTERS/Nick Potts Vis mer

Bestrider kritikken

Lokalavisa Manchester Evening News, avisa som følger United desidert tettest, vil ikke ha noe av denne kritikken.

Keanes utspill dementeres i en artikkel før helga.

Avisa mener først at Keane ikke har noe grunnlag for å si at han «har sagt dette de siste 18 månedene», men mener han har sagt liknende ting når United taper. Når de vinner, derimot, hyller han laget, mener avisa.

«Ingen hevder at dette United-laget er perfekt. Det er det beviselig ikke. Det er problemer både i kvalitet og bredde, men det er også et lag som ikke er i toppform og har mistet selvtillit», skriver avisa.

De mener at oppvisningen mot Tottenham var pinlig, men at treneren også må ta sin del av skylda.

- Kastes til haiene

Utspillet om at spillerne kaster Solskjær under bussen, dementeres også:

«Det største problemet med utspillet, er at troppen er betydelig endret siden Mourinho ble plukket fram fra under bussen og avskjediget. [ …] Mange av spillerne som underpresterte under Mourinho har blitt solgt,» mener Manchester Evening News.

«Spillerne må ta litt av skylda i dette rotet, men det blir for enkelt å anklage dem for å kaste manageren til haiene.»

Dagbladet kåret nylig Manchester United til den store taperen på overgangsmarkedet. Ingen av planene denne sommeren har gått Uniteds vei, noe som resulterte i noe som virket som panikkhandling på overgangsvinduets siste dag.

- Det er mye som bobler opp, mye på grunn av resultatene. Da vi vant alt i sommer, snakket folk om seriegull. Det svinger så voldsomt. Folk er sykelig opptatt av overganger, sa redaktør i Manchester Uniteds supporterklubb, Dag Langerød.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer