Kastet bluss inn i leiligheter

Bråket på Åråsen fortsatte etter dagens eliteseriekamp mellom Lillestrøm og Vålerenga. Utenfor er supportere observert med jernstenger.

ÅRÅSEN: Supportere kaster her bluss inn i en leilighet tilknytta Åråsen stadio. Kampen mellom Vålerenga og Lillestrøm ble preget av kaos. Video: Christensen / Liereng Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅRÅSEN / OSLO (Dagbladet): Det var fortsatt bråk på Åråsen i tida etter at dommeren blåste av dagens hatoppgjør mellom Lillestrøm og Vålerenga.

Det startet med at VIF-supporterne begynte å kaste bluss inn i leilighetene bak bortetribunen på stadion etter at kampen var ferdig.

I perioden etter var det tilrop til kaos på tribunene. Folk forsøkte å presse seg bort fra plassene de sto på og ut på banen.

Det virker som politiet har kontroll på situasjonen nå. Politiet meldte at alle må forlate stadion cirka 18.20, og ga samtidig beskjed om at de som ble igjen brøt politiets pålegg, og måtte ta konsekvensene av det.

Dagbladets journalist på stedet forteller klokka 18.43 at det virker som situasjonen utenfor Åråsen har roet seg ned, og at mange av supporterne har blitt geleidet bort fra området.

Operasjonsleder i Øst politidistrikt, Karianne Knudsen, sier til Dagbladet at flere er blitt innbrakt:

- Åråsen begynner å bli tømt for supportere. Mange blir fraktet bort i busser. Vi hadde tre bortvisninger før kamp, og det er to til som er innbrakt etter kampen. Det er blitt observert folk med jernstenger og andre som har dekket til ansiktet, sier hun til Dagbladet like før klokka 19.00.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer