Kastet bluss mot barnefamilier i skandalekampen. Nå har C More fått nok

Slutter med studio på Tele 2 Arena på ubestemt tid.

UTSATTE KAMPEN: Da Djurgården-fansen kastet nødbluss over på langsida, ble søndagens kamp utsatt en halvtime. FOTO: Simon Hastegård/Bildbyrån
UTSATTE KAMPEN: Da Djurgården-fansen kastet nødbluss over på langsida, ble søndagens kamp utsatt en halvtime. FOTO: Simon Hastegård/Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag møttes Hammarby og Djurgården til Stockholm-derby på Tele 2 Arena. Kampen ble utsatt to ganger allerede før kampen var i gang, den siste fordi det ble kastet et nødbluss fra Djurgårdens felt over på langsiden der det satt barnefamilier.

Kampen ble utsatt en halvtime, og i svenske C Mores TV-studio var ekspertene dypt sjokkerte over det som hadde skjedd.

- Jeg forstår faktisk ingenting. Det finnes flere supportergrupperinger som vil slåss mot hverandre, så la dem gjøre det. Men hva er det her? Kaste bluss på vanlige folk som drar på fotballkamp? Et bluss som er tusen grader. Jeg forstår ingenting, sa Alexander Axén i studioet.

I tillegg til at et nødbluss ble kastet over på kortsiden der det traff Filip Thurn (29), ble en pressefotograf truffet av en stol i hodet i den første omgangen.

Nå er det nok for C More, som på ubestemt tid ikke kommer til å ha noe studio på Tele 2 Arena der både Hammarby og Djurgården spiller sine hjemmekamper.

- Ikke bare denne kampen

Ifølge kanalens journalist, Olof Lundh, rapporterte han til arbeidsgiveren sin at det var en svært truende stemning på stadion som han og hans kollegaer ble utsatt for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer