Premier League

Kastet bort poeng - spiller slaktes

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United dominerte mot Wolverhampton, men klarte bare 1-1. Paul Pogba bommet på straffe og Daniel James ble slaktet av hjemmefansen for filming.

DRESSKLEDD: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United klarte bare ett poeng borte mot Wolverhampton. Foto: NTB scanpix
DRESSKLEDD: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United klarte bare ett poeng borte mot Wolverhampton. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Wolverhampton - Manchester United 1-1

MOLINEUX STADIUM (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og Manchester United kom i kveld til Molineux Stadium stinne av selvtillit etter åpningsseieren over Chelsea.

En positiv vind har feid over klubben den siste uka. Og det åpnet på utmerket vis også mot Wolverhampton. Etter 27 minutter sendte Marcus Rashford en stikker til Anthony Martial, som dundret ballen i mål.

Klinisk. Elegant. Uten diskusjon.

Rúben Neves og Wolverhampton utliknet til 1-1 etter 55 minutter på et vakkert langskudd. Tolv minutter seinere kunne United gått opp i 2-1 på straffespark, men Paul Pogba bommet.

Dermed endte det med et skuffende uavgjort for United på Molineux.

- Vi dominerte kampen og fikk det første målet. Vi visste at de ville komme ut i fyr og flamme i andre omgang. Trolig fikk de målet de fortjente. Så tok vi kontroll over kampen igjen og kunne ha vunnet, sier Solskjær.

- Første omgang var en moden forestilling. I andre var vi slurvete. Men vi er et ungt lag som lærer. I dag lærte vi på banen.

To straffeskyttere

Flere eksperter reagerte på at Pogba selv tok straffesparket etter at han ble felt. Til det svarer Solskjær at det er to straffeskyttere i United: Rashford og Pogba. Han som føler at han har dagen, tar det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer