BLE FORNÆRMET:Paolo Guerrero svarte med å kaste en flaske i hodet på supporteren som skrek ukvemsord til ham. Foto:   REUTERS/Christian Charisius
BLE FORNÆRMET:Paolo Guerrero svarte med å kaste en flaske i hodet på supporteren som skrek ukvemsord til ham. Foto: REUTERS/Christian CharisiusVis mer

Kastet flaske på tilskuer - utestengt i fem kamper

Sesongen er ferdig for Guerrero.

|||

Hamburg-spissen Paolo Guerrero er utestengt i fem kamper etter at han i helgen kastet en flaske i hodet på en tilskuer.

Det er Tysklands fotballforbund som har ilagt spissen fem kampers karantene. Dermed blir ikke Guerrero å se på banen i sesongavslutningen i Bundesliga.

Kun fem kamper gjenstår av årets sesong. Landslagsspissen fra Peru er også ilagt bot fra både forbundet og klubben. DBU har bøtelagt Guerrero med 20.000 euro, eller cirka 160.000 norske kroner. Klubboten skal være enda større. Beløpet er trolig mellom 400.000 og 800.000 kroner.

Guerrero mistet hodet etter Hamburgs skuffende 0-0-kamp hjemme mot Hannover. En supporter fornærmet ham grovt, og spissen mistet hodet.

Ifølge Sky Tyskland skal tilskueren ha skreket til Guerrero at han burde reise tilbake dit han kommer fra. Bildene fra samme episode viste at spissen traff supporteren i hodet. Tilskueren skal ikke ha tatt skade av opptrinnet, og anmeldte heller ikke episoden.

Etter planen skal Guerrero også unnskylde seg personlig overfor supporteren foran Hamburgs europaligaoppgjør mot Standard Liege torsdag. - Det jeg gjorde var ikke bra i det hele tatt. Det var en stor tabbe, og jeg er veldig lei for det, sa spilleren selv i en uttallelse han ga gjennom klubben.

(NTB)