<strong>KRAFTSPISS:</strong> Motherwells Michael Higdon i duell med Rangers' Ross Perry i en ligacupkamp i september i fjor. Foto: REUTERS / David Moir / NTB scanpix
KRAFTSPISS: Motherwells Michael Higdon i duell med Rangers' Ross Perry i en ligacupkamp i september i fjor. Foto: REUTERS / David Moir / NTB scanpix Vis mer

Kastet i fyllearresten timer etter at han ble kåret til årets spiller

Toppscoreren i Skottland i trøbbel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Motherwell og den rørslige spissen Michael Higdon har hatt en kanonsesong i den skotske toppserien.

Laget styrer mot andreplass og kvalifisering til spill i Europa neste sesong. Higdon er toppscorer med 26 mål, foran spillere som Gary Hooper og Kris Commons på Celtic. I går kveld kåret medspillerne i serien ham til årets spiller.

Men da 29-åringen dro ut på byen i Glasgow for å feire, kom nedturen. I løpet av natta ble han arrestert og kastet i fyllearresten, melder blant annet BBC. Higdon anklages for å ha angrepet en annen bygjenger på eller ved utestedet Corinthian.

- En 29 år gammel mann er siktet for legemsbeskadigelse, sier en talsperson for politiet i Skottlands største by.

Higdon ble født i Liverpool og begynte sin karriere i Crewe, før han flyttet til Skottland og Falkirk i 2007. Han gikk senere til St Mirren, før ferden gikk videre til Motherwell i 2011, hvor han med glans erstattet John Sutton (bror av mer kjente Chris) og Nick Blackman (som nå er i Reading).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer