Kastet munnbindet - fikk skyllebøtte av stjerna

Det oppsto en verbal konflikt da Lebron James og resten av LA Lakers møtte Atlanta Hawks på mandag.

KASTET UT: Instagram-modellen Juliana Carlos ble kastet ut av arenaen etter en konfrontasjon med LeBron James. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Under mandagens NBA-kamp mellom LA Lakers og Atlanta Hawks oppsto det en disputt som ble fanget opp av kameraene hvor basketballstjernen LeBron James skal ha havnet i en verbal konfrontasjon med to tilskuere.

Det melder det engelske nettstedet The Guardian.

Instagram-modellen Juliana Carlos var på kampen med sin mann Chris Carlos, som er partner i USAs nest største vin- og alkoholdistribusjonsselskap

Hele situasjonen endte med at paret og to andre ble kastet ut av Atlantas State Farm Arena, arenaen der Atlanta Hawks spiller sine hjemmekamper.

På videoen under kan du se en tydelig irritert LeBron som konfronterer modellen.

Rett etter hendelsen ble det spekulert i hvem kvinnen som ble kastet ut var. Dagen etterpå var det en angrende Carlos som la ut et Instagram-innlegg hvor hun beklaget opptrinnet. Modellen skrev blant annet dette:

- Å si at at ting eskalerte fort under gårsdagens kamp er en underdrivelse, og jeg vil beklage for at jeg mistet besinnelsen og at jeg fjernet munnbindet i kampens hete, sto det i Instagram-innlegget.

Ifølge modellen skal det ha vært LeBron selv som startet det hele. Hun forteller at hun og mannen satt og koste seg med kampen da Lebron plutselig snakket til mannen hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer