Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kastet stein gjennom ruta på Argentinas spillerbuss

Messi & co. under angrep i Peru.


(Dagbladet): Som vi skrev tidligere i dag, plager peruvianske fotballfans Lionel Messi med «Cristiano»-tilrop foran nattas kamp i den søramerikanske VM-kvalifiseringen.

Men pøbelstrekene er også av en mer alvorlig karakter. Det ble kastet steiner på rutene i spillerbussen da den forlot stadion etter trening kvelden før kamp i den peruvianske hovedstaden Lima.

- De kastet murstein på oss, sier Juan Carlos Crespi i fotballforbundet til den argentinske avisa Olé.

Flere steiner skal ha truffet bussens venstre side, og en video fra TV Peru som er publisert på den peruvianske nettavisa El Comercio viser et knust vindu rett bak bussjåføren.

RUTE KNUST: En rute foran i bussen til det argentinske laget ble knust. Ifølge peruvianske og argentinske medier var det trener Alejandro Sabella og assistentene hans som satt i denne delen av bussen. Her ankommer Sabella pressekonferansen i går kveld. Foto: JUAN MABROMATA / AFP / NTB SCANPIX
RUTE KNUST: En rute foran i bussen til det argentinske laget ble knust. Ifølge peruvianske og argentinske medier var det trener Alejandro Sabella og assistentene hans som satt i denne delen av bussen. Her ankommer Sabella pressekonferansen i går kveld. Foto: JUAN MABROMATA / AFP / NTB SCANPIX Vis mer

Rapporterne forteller at det var her trener Alejandro Sabella og assistentene hans satt. Ingen skal ha blitt skadd. Ifølge vitner ble spillere og trener bedt om å legge seg ned på gulvet i bussen for å unngå å bli truffet.

El Comercio skriver at omkring ti unge menn sto i et kryss og at noen av dem kastet gjenstander mot bussen.

Juan Carlos Crespi synes spesielt synd på Lionel Messi, siden han ikke er vant til slike episioder - som også kan finne sted i Argentina. Men der har Barcelona-spilleren aldri spilt klubbfotball som voksen.

- Det er synd på Messi som ikke er vant til disse situasjonene. Han har ikke spilt i Argentina. Han er et idol overalt, og er alltid hyggelig mot folk, sier Crespi til peruvianske El Comercio.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media