Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kastet ut av Abramovitsj

Fotballmilliardæren ville ikke spise lunsj med Erland Johnsen.

(Dagbladet.no): Den gamle Chelsea-stopperen Erland Johnsen har vært og besøkt gamleklubben sin flere ganger etter at han sluttet som aktiv spiller. Hans gode venn og tidligere kollega Steve Clarke er nå assistent for manager José Mourinho.

Men ting har forandret seg mye siden den knallharde rødtoppen spilte FA-cupfinale for klubben for ti år siden.

- Jeg ble nektet å se på treningen fra treningsfeltet. Det har Chelsea-manager José Mourinho bestemt. Dermed måtte jeg se på treningene inne, gjennom et vindu. Komisk, spør du meg, sier Johnsen ifølge Tips.

Johnsen skulle også innta lunsj på treningsområdet, men fikk beskjed om å forlate stedet da den mektige klubbeieren Roman Abramovitsj kom for å spise.

- Begrunnelsen fra vaktene var at russeren liker å spise alene. For meg spilte det ingen rolle, men det blir litt dumt når klubbfolk opphøyer seg selv så mye, sier han.

Johnsen, som nå er hovedtrener for Follo, velger å fokusere på det komiske i situasjonen.

- Jeg må vel nesten bare le av hele greia. Klubben har blitt så profesjonell at de har fjernet seg fra fansen, sier han til Tips.

GAMMEL HELT: Erland i aksjon mot Arsenal i 1995.
FORETREKKER ALENE-LUNSJ: Chelseas styrtrike eier Roman Abramovitsj.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media