Pro Piacenza kastet ut:

Kastet ut av ligaen etter 0-20-tap

I italiensk Serie C.

PARODI: Sesongen er over for Pro Piacenza på nivå tre i italiensk fotball. Klubbens desperate forsøk på å stoppe en utkastelse fra Serie C ble en parodi av en kamp. Foto: NTB Scanpix
PARODI: Sesongen er over for Pro Piacenza på nivå tre i italiensk fotball. Klubbens desperate forsøk på å stoppe en utkastelse fra Serie C ble en parodi av en kamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sesongen er over for Pro Piacenza på nivå tre i italiensk fotball. Klubbens desperate forsøk på å stoppe en utkastelse fra Serie C ble en parodi av en kamp.

Søndag røk Pro Piacenza på et ellevilt 0-20-tap borte mot Cueno. Gjestene startet med kun sju mann på banen, mens en åttende spiller slapp innpå underveis etter at klubben hadde fått spilletillatelsen i orden.

Dagen etter besluttet den italienske ligaorganisasjonen Lega Pro å sparke laget ut av Serie C. Før søndagens oppgjør hadde konkurstruede Piacenza uteblitt fra tre seriekamper fordi klubben ikke hadde nok spillere til å stille lag. Spillere og ansatte har ikke fått lønn, og de har derfor streiket i flere uker.

Hvis klubben uteble fra en fjerde kamp, ville det føre til automatisk utkastelse. Piacenza prøvde å unngå det ved å stille med en rekke ungdomsspillere. Også klubbens fysioterapeut ble sendt på banen etter at en spiller måtte ut med krampe.

I tillegg til å miste plassen i Serie C får klubben en bot på nesten 200.000 kroner.

Søndagens 0-20-tap er blitt gjort om til 0-3.

Så sent som i forrige uke ble Matera kastet ut av Italias tredje beste divisjon på grunn av økonomiske problemer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer