Kastet ut polsk lag og forvandlet søppeldynge til supermatte

England må ta til takke med det nest beste i EM.

SPILLER PÅ BANEN TIL LAG PÅ NIVÅ FIRE: Mens Nederland og Italia trener på topp moderne stadionanlegg, måtte England ta til takke med hjemmebanen til Hutnik Nowa Huta på nivå fire. Nå er imidlertid fasilitetene akseptable - gressmatta er i hvert fall av høy kvalitet. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
SPILLER PÅ BANEN TIL LAG PÅ NIVÅ FIRE: Mens Nederland og Italia trener på topp moderne stadionanlegg, måtte England ta til takke med hjemmebanen til Hutnik Nowa Huta på nivå fire. Nå er imidlertid fasilitetene akseptable - gressmatta er i hvert fall av høy kvalitet. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

//

// ]]> KRAKOW (Dagbladet): Krakow har ikke arrangørstatus i EM.

Likevel har flere av storlagene valgt å legge basen sin hit - både England, Nederland og Italia har åpenbart konkludert med at fasilitetene i Krakow gir den beste oppladningen.

Nederland og Italia var tidlig ute med bestillingen og sikret seg dermed de beste hotellene og treningsbanene: Nederland bor på femstjernershotellet Sheraton og trener på den moderne hjemmebanen til Wisla Krakow, mens Italia holder til på det avsidesliggende spahotellet Turowka og trener på nybygde Jozef Pilsudski Stadion.

England måtte dermed improvisere litt - og endte opp med Hotel Stary midt i bygryta. Støymessig er det langt fra optimalt, blant annet ligger Maria-kirka drøye 100 meter unna, der det hver eneste time spilles en trompetmelodi fra nordtårnet. Mange skuelystne står også utenfor hotellet i håp om å få et glimt av fotballstjernene.

- Banen var en søppeldynge Treningsfasilitetene er i utgangspunktet ikke mye å skryte av: Ettersom de beste arenaene allerede var booket, måtte England ta til takke med banen til 3. divisjonslaget Hutnik Nowa Huta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer