Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kastet whiskyflaske mot spillere

Skandalekamp i Spania.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Atletico Madrid - Sevilla 0-1. Gårsdagens kamp i La Liga endte i en regelrett skandale.

Det startet da Antonio Puerta sendte gjestene i ledelsen 14 minutter før slutt. Supporterne raste mot dommeren, som godkjente målet - og startet å kaste gjenstander inn på banen.

Sevilla-keeper Andres Palop ble truffet av en lighter i hodet, og en annen gjenstand traff ham i kneet, melder nyhetsbyrået AP.

I tillegg kastet supportere en halvfull ølboks og en whiskyflaske inn på banen.

På grunn av urolighetene på tribunen ble kampen stoppet i nesten en halvtime.

- Dette er trist. Det er slike ting som gir fotballen et dårlig image, men noen ganger skjer det, sier Sevilla-president Jose Maria Del Nido til Radio Marca.

Avsluttet med åtte spillere

Det var amper stemning også før målet. Fire minutter tidligere ble Atletico-spiller Peter Luccin utvist, og Sevilla fikk også to straffespark i løpet av kampens første halvtime.

Begge ble imidlertid reddet av Leo Franco.

Da dommeren beordret spillerne i garderoben, så det ut som kampen var blitt avlyst. Flere tilskuere begynte å forlate stadion, og tv-sendingen ble avbrutt.

Men spillerne kom på banen igjen, og kampen endte med at hjemmelaget fullførte med bare åtte spillere på banen. Martin Petrov og Luis Perea ble nemlig også utvist.

WHISKY PÅ BANEN: Sevilla-keeper Andres Palop ble nesten truffet av en flaske også.
STOPPET KAMPEN: Dommer Miguel Angel Ayza beordret spillerne i garderoben, og hentet dem ut igjen først etter en halvtime.
TRUFFET: Andres Palop fikk en lighter i hodet, og ble nesten truffet av en ølboks også.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!