Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kastrati endte Sandefjords måltørke

Flamur Kastrati gjorde slutt på Sandefjords 705 minutters lange måltørke da han scoret borte mot Bodø/Glimt i Eliteserien i fotball søndag. Kampen endte 1-1.

SCORET: Det var lenge siden Flamur Kastrati og Sandefjord hadde scoret mål. I dag løsnet det endelig. Her i en tidligere kamp mot Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
SCORET: Det var lenge siden Flamur Kastrati og Sandefjord hadde scoret mål. I dag løsnet det endelig. Her i en tidligere kamp mot Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

Før kampstart hadde ikke Sandefjord scoret siden Flamur Kastrati nettet i bortemøtet mot Tromsø 22. april.

705 målløse minutter senere var samme mann på farten igjen, og gjorde slutt på vestfoldingenes måltørke. Kun to minutter var spilt av kampen på Aspmyra da Kastrati banket Sandefjord i ledelsen.

Spissen gjorde ingen feil alene på bakerste stolpe da hjemmelaget var på vei ut etter en corner.

Sandefjord ledelse holdt i 25 minutter.

Da var det José Angel sin tur til å stå umarkert. Alene utenfor Sandefjord-boksen fikk han god tid til å stille inn siktet og plassere ballen opp til høyre for Eirik Holmen Johansen i Sandefjord-buret.

Hjemmelaget tok over føringen, og hadde flere gode muligheter til å ta ledelsen før pause, men fant ikke veien til mål flere ganger i første omgang.

Gjorde jobben vanskelig

Hjemmelaget fortsatte å presse i annen omgang, men slet med å komme til de store sjansene. Amor Layouni, Brede Moe og Philip Zinckernagel forsøkte skuddfoten bare for å se at den forsvant på utsiden av stengene rundt Sandefjord-keeper Holmen Johansen.

Gjestene fra Vestfold skapte lite, men gjorde samtidig jobben vanskelig for Bodø Glimt.

Pontus Engblom kom til Sandefjords største sjanse med en halv time igjen å spille, men skuddforsøket gikk rett i fanget på Ricardo i Glimt-målet.

Sandefjord spilte seg etter hvert mer med i kampen, men heller ikke foran Bodø/Glimts mål ble det skapt store farligheter.

Frispark-mulighet

To minutter før slutt fikk Glimt muligheten på frispark rett på utsiden av sekstenmeteren, men Martin Bjørnbaks forsøk gikk i muren og til en corner det ikke ble noe ut av.

Dermed endte det 1-1 i Bodø.

Sandefjord står med kun én seier etter 14 kamper. Vestfoldingene ligger fortsatt helt sist i eliteserien med seks poeng etter 14 kamper, mens Bodø Glimt ligger på 12.-plass med 14 poeng.

Neste runde tar Bodø/Glimt turen til hovedstaden for å møte Vålerenga, mens Sandefjord tar imot Rosenborg.