Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kastrati utestengt i fire kamper etter «slaget i Drammen»

- Det er bare å beklage.

Strømsgodset-vingen Flamur Kastrati må stå over fire seriekamper etter at han klappet til Branns Vadim Demidov søndag.

Det bekreftet Norges Fotballforbund onsdag. Kastrati sparket også mot hodet til Branns Amin Nouri.

«At spilleren sparker mot hoderegionen til en motspiller, at spilleren slår en motspiller i ansiktet/hodet, samt at spilleren ikke forlot spillebanen uten protester, men kom tilbake på banen etter å ha blitt utvist», heter det i disiplinærutvalgets vurdering.

- Jeg rotet det til Kastrati ba om unnskyldning umiddelbart etter søndagens 2-2-kamp.

- Dommeren gjør helt rett som gir meg rødt kort. Jeg prøvde bare å forsvare meg, men hånden skled opp i ansiktet (hans). Det er bare å beklage til hele Drammen. Vi skulle hatt tre poeng, men jeg klarte å rote det til, sa Kastrati da han unnskyldte seg overfor pressen.

- Jeg føler at han kom med albuene opp, og jeg prøvde bare å beskytte meg. Det var ikke et slag, men det er rødt kort. Jeg slår ingen ned på fotballbanen, fortsatte den utviste Godset-spilleren.

Godtar straffen Strømsgodset møter Rosenborg lørdag. Etter ligapausen i påsken venter Haugesund (h), Tromsø (b) og Sogndal (h).

- Strømsgodset godtar karantenen som Flamur Kastrati ilegges, og vi vil ikke anke straffen. Både klubb og spiller er nå ferdig med saken, heter det i melding fra Strømsgodset etter at Kastrati-straffen ble kjent.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram