Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Katarina avslutter OL

En rekke kjendiser skal prege OLs avslutningsseremoni i morgen. Et mulig høydepunkt: Kunstløpstjernen Katarina Witt til Kiss-musikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter en verdig åpningsseremoni og 17 dager med massiv sikkerhet skal de 2500 utøverne få slå seg løs til musikk av Bon Jovi, Moby, Kiss og Christina Aguilera. Dessuten skal boybandheltene 'NSYNC framføre den amerikanske nasjonalsangen.

- Avslutningsseremonien blir mer som en feiring til ære for utøverne, sier produsent Don Mischer.

Den dobbelte OL-mesteren Katarina Witt skal svinge seg på islagte Rice-Eccles stadion til 70-talls heltenes «Rock 'n' roll All Nite». Og det blir mer kunstløp før verden tar farvel med Salt Lake City og vinterlekene.

Dorothy Hamill, OL-mester i 1976, skal danse til «Somewhere over the Rainbow», før isen blir strødd og alle utøverne invitert utpå.

Arrangørene holdt med vilje tilbake på fyrverkeriet under åpningen, men nå slipper de seg løs. I fire og et halvt minutt skal himmelen lyses opp av kraftige lysraketter før teppet går ned for seremonien og lekene.

(NTB-Reuters)

<B>KUNSTLØPER:</B> Tyske Katarina Witt har gjort seg berømt også andre steder enn på isen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!