<strong>SKUFFET:</strong> FA-cupfinale til tross, Lukas Podolski var ikke glad for å bli byttet ut i semifinalen mot Wigan. At laget hans ligger på den sure femteplassen i ligaen gjør ikke den polskfødte tyskeren noe blidere. Her blir han stoppet av Wigans James Perch. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON/NTB Scanpix
SKUFFET: FA-cupfinale til tross, Lukas Podolski var ikke glad for å bli byttet ut i semifinalen mot Wigan. At laget hans ligger på den sure femteplassen i ligaen gjør ikke den polskfødte tyskeren noe blidere. Her blir han stoppet av Wigans James Perch. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON/NTB Scanpix Vis mer

- Katastrofe hvis vi ikke tar fjerdeplassen

Champions League viktigere enn FA-cupen for Podolski.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arsenal er klare for FA-cupfinale etter straffekonkseieren mot Wigan lørdag.

Motstanderen er Hull, og Arsene Wengers menn må derfor finne seg i å være favoritter til å ta sitt første trofé siden 2005.

Mager poengfangst Men seier i FA-cupen vil bety svært lite for «The Gunners» om ikke fjerdeplassen som gir Champions League til høsten sikres i løpet av de siste fire kampene.

I alle fall om vi skal tro Lukas Podolski.

- For hver sesong som går uten av vi vinner noe, øker presset på både oss, klubben og manageren. I år har vi muligheten til å sikre et trofé i FA-cupen, men det viktigste er å ta tilbake fjerdeplassen. Hvis ikke vi spiller i Champions League, vil det være en katastrofe, sier Podolski ifølge Mirror.

Arsenal står bare med én seier på de siste seks ligakampene, noe som har ført til at Everton innehar den mye omtalte fjerdeplassen. Laget fra London har to poeng opp til blåtrøyene, og jakta fortsetter allerede tirsdag mot West Ham.

Misfornøyd med bytte - Selv om vi er klare for finalen i FA-cupen, glemmer vi ikke ligaen. Vi ligger på femteplass og er ikke klare for Champions League, så vi må gjøre jobben vår på banen.

Tyskeren ble tatt av banen halvveis i andreomgang mot Wigan, noe han var mildt sagt lite fornøyd med.

- De siste kampene har jeg blitt byttet ut, og det er selvsagt ikke noe jeg liker. Det ikke en situasjon jeg er tilfreds med, men det er manageren som bestemmer, sier Podolski.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer