- Katastrofe

- Noen har ikke tenkt seg om. Noen må endre dette tåpelige seriesystemet, freste Larvik-keeper Lene Rantala etter at Tertnes jublet for finalespill i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LARVIK (Dagbladet): Larvik vant med eleve mål i returen, men manglet to mål for å rette opp fadesen fra det første oppgjøret. Dermed går Norges suverent beste håndballag glipp av Champions League neste år.

- Det er en katastrofe for oss i Larvik. Og en katastrofe for norsk klubbhåndball, sier Rantala.

- Vi har tapt én kamp i år - én eneste kamp - men slik systemet er nå, får vi ingen belønning.

Larvik vant samtlige 21 oppgjør i grunnspillet og mellomspillet, de har vunnet 73 av de siste 74 seriekampene, men det hjelper ikke når begge de norske Champions League-plassene tilfaller finalistene i sluttspillet, mens Larvik må ut i den mindre gjeve cupvinnercupen.

Helt, helt feil

- Det blir helt, helt feil, sier Rantala, og understreker at det er hennes personlige mening.

Den danske landslagskeeperen med flere OL- og VM-gull føler at forbundet straffer Larvik for prestasjonene. Og beskylder de ansvarlige for en god porsjon stueblindhet i jakten på kortsiktige gevinster.

- De har lagt om seriesystemet fordi vi i Larvik har vært så suverene. De har forsøkt å gjøre det mer attraktivt. Resultatet er at folk ikke forstår seriespillet lenger, at de har laget én cup til, og gjort alt mer tilfeldig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.