Katastrofesesongen et faktum for Flo

Dundee: Søndag kveld skulle Tore André Flo og Rangers sikre seg semifinale i FA-cupen. I stedet ble det 0-1-tap for Dundee United.

Stryningen ble hentet til Glasgow i håp om at hans mål skulle hjelpe klubben å innhente tabelledelsen byrival Celtic hadde skaffet seg, og kanskje bidra til en cuptriumf eller to.

Celtic ble utklasset i Flos debutkamp, men siden er det blitt to tap i byderbyene. Det ene ga trolig seriemesterskapet til katolikkenes klubb, det andre sendte Rangers ut av ligacupens semifinale.

Søndag kveld opplevde de blåkledde enda en nedtur da eks-Celtic-spilleren David Hannah scoret etter 62 minutter på Tannidice. At Bert Konterman ble utvist nesten en halvtime før slutt etter sitt andre gule, gjorde ikke oppgaven lettere for Flo.

Selv mot slutten av kampen, da alt så som mørkest ut, fortsatte Rangers å kjempe. Uten lykke. Tre og et halvt år siden siste hjemmeseier over Glasgow-laget, kan Dundee United juble.

27-åringen fra Stryn dro til Skottland for å spille mer førstelagsfotball. Nå må han regne med at europacupen blir en uoppnåelig drøm til neste år. Så spørs det om ligaspill i Skottland er en god erstatning.

(NTB)