Katastrofestart for Solbakken og FCK i Danmark

Nok et tap.

NY NEDTUR: FC København tapte 0-3 for overraskelsen Hobro i forrige serierunde. Fredag var laget tilbake i en bedre utgave mot Midtjylland, men likevel ble det 1-2-tap. Foto: Jan Christensen / Scanpix Danmark / NTB scanpix
NY NEDTUR: FC København tapte 0-3 for overraskelsen Hobro i forrige serierunde. Fredag var laget tilbake i en bedre utgave mot Midtjylland, men likevel ble det 1-2-tap. Foto: Jan Christensen / Scanpix Danmark / NTB scanpixVis mer

FC København tapte 0-3 for overraskelsen Hobro i forrige serierunde. Fredag var laget tilbake i en bedre utgave mot Midtjylland, men likevel ble det 1-2-tap.

FC København var det beste laget i fredagens superligakamp. Men det har ikke vært hovedstadsklubbens sesong så langt.

Etter en jevn første omgang, hvor FCK hadde de største mulighetene, ble det dramatikk mot slutten av kampen. Ståle Solbakken lag presset fortsatt tungt, men det var Midtjylland som fikk den første ballen i nettet. Kristian Bach ordnet 1-0 etter 81 minutter.

På overtid eksploderte det virkelig. Sylvester Igboun ordnet 2-0 for gjestene på straffe, før også FCKs Andreas Cornelius omsatte en ball i mål fra ellevemeteren. Det var for øvrig hans tredje scoring for sesongen.

Det var lite Solbakken kunne gjøre med at Midtjylland tok med seg alle tre poengene fra Parken. Heller ikke Tom Høgli, som spilte hele kampen, kunne gjøre noe med det.

Det betyr at fasit for FCK etter fem serierunder er én seier, to uavgjorte og to tap. Det gir en foreløpig 7.-plass, sju poeng bak serieleder Midtjylland.

(NTB)