Kate (29) spiller med Magnus, både på og utenfor banen

Når Carlsen & co. trener basketball kvelden før møtet med Putin, henger Play Magnus-sjefen Kate Murphy tett på verdensmesteren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kate Murphy (29) er daglig leder for Play Magnus, firmaet som sørger for at verdensmesterens varemerke skal gi økonomisk avkastning gjennom utvikling av mobil-apper.

Kvelden før Carlsen skal møte Russlands president Vladimir Putin til premieutdeling og en kopp te, holder de to varmen med basketballtrening foran Anands suite på det luksuriøse VM-hotellet utenfor Sotsji.

Det har tidligere vært spekulert i om det er et forhold mellom de to, men det avviser sjakkspiller og journalist Tarjei J. Svensen:

Han har fulgt Magnus i en årrekke og forteller at kjæresteryktene oppstod på Facebook-sida «chess club live» etter en YouTube-video der de to figurerer sammen. Han forteller videre at Kate ofte er å se sammen med Team Carlsen, men at de nok ikke henger sammen privat.

Magnus Carlsen har et sterkt konkurranseinstinkt, og den som trodde at han ville spille litt pusete i møte med jenta, tar skammelig feil. Når det er snakk om sport, gir han alt.

I denne pluss-saken forteller Kate Murphy, Espen Agdestein og Henrik Carlsen blant annet om hvordan Magnus Carlsens store inntekter forvaltes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer