TOPPSCORE: 21 år gamle Katelyn Ohashi ved Universitetet i California fikk toppscore for dette nummeret under Collegiate Challenge 2019. Video: UCLA Gymnastics. Klipp: Madeleine Liereng Vis mer

Katelyn Ohashi sjokkerer med turnnummer

Katelyn (21) sjokkerer:
- Ti poeng er ikke nok!

Katelyn Ohashis ville turnnummer går viralt.

En video av den 21 år gamle turneren, Katelyn Ohashi, går viralt etter at hun fikk toppscore for et nummer under Collegiate Challenge 2019.

Se videoen øverst i saken.

Med gripende innlevelse sjokkerte den amerikanske jenta publikum, trenerne og dommerne med vågale triks og dansebevegelser.

I skrivende stund har 650 000 personer likt UCLA Gymnastics' video av Ohashi på Twitter.

- Vanvittig

Ohashi gjorde det utrolige nummeret samtidig som en instrumental medley ble avspilt med slagere som «September» av Earth, Wind & Fire, «I Want You Back» av The Jacksons 5 og «The Way You Make Me Feel» av Michael Jackson, skriver Washington Post.

- Ti poeng er ikke nok for denne frittstående øvelsen av Katelyn Ohashi, skriver UCLA Gymnastics Twitter-konto.

- Hennes frittstående øvelse var latterlig vanskelig. Hver eneste del av den - inkludert den bakvendte splitten som hun gjør etter splitthoppet - er helt vanvittig, sier UCLA-trener Valorie Kondos til studentavisa Daily Bruin.

Også folk utenfor turnmiljøet lar seg begeistre.

- Dette er bare fantastisk. Gratulerer, Katelyn Ohashi og UCLA Gymnastics, skriver California-senator Kamala Harris på Twitter.

Fant tilbake turngleden

Det var bare glede å spore hos Ohashi da hun gjorde det virale nummeret, men ting har ikke alltid vært lett for 21-åringen.

For noen år siden konkurrerte hun sammen med det amerikanske juniorlandslaget i turn, og i 2013 vant hun American Cup over fireganger OL-vinner Simone Biles.

- Det var ei tid da jeg var følte meg uslåelig, en olympisk håpefull. Jeg var uslåelig, helt til jeg ikke var det, sier Ohashi i en video på The Players Tribune med tittelen «Jeg var knust».

Amerikaneren sleit med å håndtere presset, stresset med hva hun kunne spise, og ble utbrent. Hun bestemte seg til slutt for å slutte med profesjonell turning.

- Jeg måtte finne Miss Val (treneren, Valorie Kondos) og UCLA, ha et annet mål og en vei å følge, for at jeg skulle finne tilbake til gleden og elske sporten igjen, sier Ohashi.