Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Katja: - Staheten seirer

Katja Nyberg mener Norge vinner tette kamper på ren stahet.

- De tre siste kampene mot Russland har vært veldig jevne, men vi greier å dra det i land. Vi har kanskje en egen stahet i laget som avgjør, sa Nyberg til NTB etter seieren tirsdag.

Tre fulltreffere på sju skuddforsøk fortalte statistikken om den finsk-norske jenta. De skreddersydde kontringspasningene uteble denne gangen. Russland kjenner godt til Nybergs pasningsarm etter firenasjoners på hjemmebane forrige måned.

- Jeg tror de hadde tenkt på det, ja.

I forsvar bidro Larvik-stjernen til å pakke inn strekesset Ljudmila Bodnijeva.

- Jeg synes hun spilte en grei kamp, jeg. Hun skaffet jo russerne noen straffekast. Men hun synes kanskje ikke det gikk så bra selv, sa en Katja i strålende humør.

Dommerduoen fra Makedonia var hun imidlertid ikke like fornøyd med.

- Det ble dømt noen enkle 7-meterkast til Russland. Og i Russlands passive spill lot dommerne det gå altfor lenge, mente Nyberg.

Sju mål på 15 forsøk er det blitt i EM så langt på 25-åringen, som har mest spilletid i den norske leiren.

(NTB)

IMPONERTE: Karoline D Breivang , Katja Nyberg og Gro Hammerseng spilte glimrende i forsvar og klarte å stoppe Russlands gode strekspiller Ljudmila Bodnijeva under mellomspillkampen i håndball-EM i Györ i Ungarn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media