SLITER MED SKULDRA: Smertene i Katja Nybergs skulder slipper ikke taket. Nå kan det gå mot å legge håndballklisteret på hylla.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
SLITER MED SKULDRA: Smertene i Katja Nybergs skulder slipper ikke taket. Nå kan det gå mot å legge håndballklisteret på hylla. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Katja Nyberg legger trolig opp etter sesongen

- Må et mirakel til.

(Dagbladet): Larvik-spiller Katja Nyberg kommer etter all sannsynlighet til å avslutte håndballkarrieren etter denne sesongen.

Den trøblete skulderen blir ikke frisk, forteller hun til Østlandsposten.

- Det ser mørkt ut. Skal jeg bli bra nok i skuldra må det nok et mirakel til, sier Nyberg.

32-åringen kom til Larvik før fjorårssesongen, etter én sesong i Slovenia og fire i Danmark. Samtidig gjennomgikk hun sin andre skulderoperasjon.

Etter det har den finskfødte spilleren stort sett oppholdt seg i treningsstudioet fremfor på parketten, uten at hun har blitt kvitt problemene.

- Jeg håper fremdeles på at mirakelet vil skje, men jeg har begynt å gi opp håpet, innrømmer Nyberg, som har en kontrakt som går ut til sommeren.

- Jeg må prestere for å få ny kontrakt, og det får jeg ikke gjort fra restitueringsrommet. Nå kan jeg ikke dra til med mer enn et par skudd før jeg er ute i x antall uker. Da har jeg ikke noe på en håndballbane å gjøre, sier hun, og forteller at det ikke er aktuelt å søke lykken i andre klubber.

Katja Nyberg ble kåret til VMs beste spiller i 2007, og med Norge har 32-åringen vunnet både OL- og EM-gull.