REKKER IKKE BRASIL-VM: Katja Nyberg i aksjon under VM i 2007. Skadene har satt henne tilbake, og hun kommer ikke i VM-form innen desember. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
REKKER IKKE BRASIL-VM: Katja Nyberg i aksjon under VM i 2007. Skadene har satt henne tilbake, og hun kommer ikke i VM-form innen desember. Foto: Håkon Mosvold Larsen, ScanpixVis mer

Katja Nyberg rekker ikke VM i Brasil

- Lysten er der, men ikke kroppen.

Kroppen lystrer ikke som den skal etter skulderskaden. Katja Nyberg må droppe håndball-VM i desember, skriver Aftenposten.

- Det ser ikke ut til at jeg er klar for både Larvik og landslaget på en stund, så landslaget har jeg lagt litt på hyllen. Nå har jeg først og fremst lyst til å bidra i Larvik, sier Nyberg.

Hun ble kåret til VMs beste spiller i 2007. Med Norge har 32-åringen vunnet OL- og EM-gull.

- Lysten og motivasjonen er der, men ikke kroppen - ennå. Jeg bygger meg opp sakte, men sikkert igjen. Nå er jeg først og fremst glad for at jeg kan spille håndball igjen. Skulderen blir aldri som før, men god nok til at jeg kan spille, forteller Nyberg til Aftenposten.

Jenta med sju seriemesterskap er tilbake i Larvik-drakten etter skademarerittet. Hun utelukker ikke London-OL neste sommer, men sier hun ikke «stresser med det».

(NTB)