- Katrine har mye erfaring mot disse spillerne

Kari om keepervalget i OL-finalen.

DOBBELDEKNING I LONDON: Katrine Lunde Haraldsen gratuleres med en stor semifinale av keeperkollega Kari Aalvik Grimsbø. Foran finalen mot Montenegro i morgen har Norge bedre dekning på keeperplassen enn på mange år. Foto: BJØRN LANGSEM
DOBBELDEKNING I LONDON: Katrine Lunde Haraldsen gratuleres med en stor semifinale av keeperkollega Kari Aalvik Grimsbø. Foran finalen mot Montenegro i morgen har Norge bedre dekning på keeperplassen enn på mange år. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Dagen før OL-finalen har de norske håndballtrenerne et gedigent luksusproblem.

For første gang på mange år, kanskje siden Heidi Tjugum og Cecilie Leganger byttet på keeperplassen på 1990-tallet, har man to keepere i verdensklasse tilgjengelige.

Katrine Lunde Haraldsen har vært der i mange år, og fant tilbake til sitt beste nivå i gårsdagens semifinale. Kari Aalvik Grimsbø har vært tålmodig andrevalg i flere år, men har fått det store mesterskapsbruddet i disse olympiske lekene og topper keeperstatistikken.

- Det som er så positivt, er at det er første gang på veldig lenge at vi har reell byttemulighet. Katrine har vært suveren i mange mesterskap. Kari har sittet på stand by og ventet på sin tur. Nå har hun fått et løft, nå har vi to målvakter, og det er det en stund siden vi har hatt på det nivået. Og det er en klar fordel, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson.

Motstanderen avgjør Avgjørelsen om hvem som skal starte finalen kunngjøres ikke for spillerne før på taktikkmøtet i morgen. Først skal trenerteamet analysere seg fram til hvem de tror passer best.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer