Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Katrine Lunde klar for russisk klubb

Klubben bekrefter.

 TIL RUSSLAND:  Katrine Lunde skal spille for russiske Rostov fra og med kommende sesong. Det skriver klubben på sin egen hjemmeside. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
TIL RUSSLAND: Katrine Lunde skal spille for russiske Rostov fra og med kommende sesong. Det skriver klubben på sin egen hjemmeside. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer

(Dagbladet): I midten av januar kunne Dagbladet avsløre at Katrine Lunde gir seg i ungarske Györ. Nå har håndballkeeperen funnet seg en ny arbeidsgiver.

Sørlendingen er klar for russiske Rostov, skriver klubben på sine hjemmesider.

Lunde, som venter barn i mars, har spilt fem sesonger i Györ. Rostov skryter på sin hjemmeside at 34-åringen er den mestvinnende spilleren gjennom historien som har spilt for klubben.

- Jeg har hatt en god dialog med klubben, men det har tatt tid å ta beslutningen. Det har ikke vært lett, men jeg føler at jeg har tatt et riktig valg for meg. Det skal bli spennende å prøve noe nytt, sa Lunde for snaue tre uker siden.

I Russland blir hun gjenforent med den danske treneren Jan Leslie, som Lunde spilte under i Aalborg.