Katrine måtte roe ned mamma

Ringte hjem etter pusteproblemene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

METZ (Dagbladet.no): Målvakt Katrine Lunde Haraldsen (27) måtte ta en beroligende telefon hjem til mamma Solfrid etter pustebesværet hun fikk mot Østerrike tirsdag.

- Jeg fikk en tekstmelding fra Kristine (søsteren) om at mamma ble litt nervøs da jeg måtte gå av banen, så det var greit å få snakket med henne og forsikre henne om at jeg hadde det bra, sier Katrine Lunde til Dagbladet.no.

Kampen var bare 12 minutter gammel da hun gikk av og ble undersøkt av lege Terje Halvorsen. Han fant ikke noe galt med henne, og etter en pause ble hun sendt innpå igjen de siste sju minuttene.

I går følte hun seg helt fin.

- Det var litt ekkelt, og jeg husker at jeg tenkte at pusteproblemene snart ville gå over. Da det ikke gjorde det valgte jeg å gå av. Det er jo litt viktig å kunne puste.., sier hun med et smil.

- Slutt på problemene

I VM-premieren mot Angola søndag fikk hun et skudd i nesa og måtte gå av med neseblod. Mot Den dominikanske republikk mandag ble hun spart. I sum har Norge akkurat nå derfor en førstekeeper som ikke har fått så mange VM-minutter bak seg som hun kanskje burde hatt foran hovedrunden som innledes mot Makedonia klokka 21.15 i morgen kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer