TO TAKLINGER OG UT ME'N:  Kostas Katsouranis gestikulerte da han pådro seg sitt andre gule kort i første omgang. Det var det ikke veldig mye grunn til, og det virket det som Georgios Samaras innså. Foto: Frank Augstein / AP / NTB Scanpix
TO TAKLINGER OG UT ME'N: Kostas Katsouranis gestikulerte da han pådro seg sitt andre gule kort i første omgang. Det var det ikke veldig mye grunn til, og det virket det som Georgios Samaras innså. Foto: Frank Augstein / AP / NTB ScanpixVis mer

Katsouranis taklet på seg VMs femte røde kort

Men Hellas klarte 0-0 likevel.

Hellas-Japan 0-0:

(Dagbladet): Hellas løftet innsatsen da kaptein Kostas Katsouranis taklet på seg sitt andre gule kort, som i sum ble til VMs femte røde totalt, og den greske lagmoralen holdt dermed til å berge 0-0 mot et fantasiløst Japan.

Stort mer er det ikke å fortelle fra kampen i Natal. Japan hadde en liten bunke sjanser til å avgjøre det hele mot ærgjerrige grekere, men var for svake i avslutningsøyeblikket, og skal nå slite med å sikre avansement: De møter gruppeener Colombia i siste kamp.

Fordelen for Japan - som da antakeligvis starter med Shinji Kagawa igjen, som var pigg i innhoppet sitt i natt - er at Colombia med nattas resultat er klare for åttendedelsfinalen, mens Hellas møter et Elfenbenskysten som også trenger poeng.

De siste kampene i gruppe C spilles 24. juni.