<strong>KATTEPINE:</strong> Det ble smådramatisk da den danske syklisten Chris Anker Sorensen veltet i Jerusalem.Arkivfoto: SCANPIX/AFP/Yoshikazu TSUNO
KATTEPINE: Det ble smådramatisk da den danske syklisten Chris Anker Sorensen veltet i Jerusalem.Arkivfoto: SCANPIX/AFP/Yoshikazu TSUNO Vis mer

Katt sendte dansk sykkelproff på sykehus

Chris Anker Sørensen dundret inn i en kantstein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En katt forårsaket trolig at Chris Anker Sørensen dundret inn i en kantstein under i et gateritt i Jerusalem.

Det var fryktet at Saxo Bank-rytteren hadde pådratt seg bruddskader i beinet og 27-åringen ble fraktet til sykehus i ambulanse. Tirsdag kveld fikk ble det klart at Sørensen slapp unna med skrekken.

- Vi er utrolig glade og lettede over at han ikke har brukket noe. Det var det vi fryktet litt, sier Saxo Banks pressesjef Anders Damgaard.

Et lårbeinsbrudd ville eventuelt ha fått store konsekvenser for Sørensen den kommende sesongen. Dansken veltet allerede før selve gaterittet i Israel var i gang. Uhellet skjedde under paradesyklingen der blant andre byens borgermester var med.

Flere ryttere i feltet har forklart at foranledningen til velten var at en katt løp ut i veien foran Chris Anker Sørensen og lagkameraten Karsten Kroon. Nederlandske Kroon skal ha forsøkt å hoppe over katten, men klarte ikke å unngå påkjørsel.

Sørensen bremset såpass kraftig at han ble påkjørt bakfra av flere ryttere. Saxo Bank-rytteren støtet deretter kraftig inn i en kantstein og slo beinet.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer