Keane: - Måtte sendes hjem

Roy Keane skjønner godt at han ble sendt hjem.

Irland-kapteinen angrer ikke på et ord av det han sa til landslagssjef Mick McCarthy, men samtidig sier Keane at han skjønner hvorfor han måtte ta flyet hjem. McCarthy hadde rett og slett ikke noe valg.

- Jeg angrer ikke på jeg sa, men på samme tid er jeg enig i at Mick sendte meg hjem. En spiller kan ikke snakke til en manager på den måten og så samarbeide videre. Sånn sett er jeg skyldig, sier Keane.

Manchester United-kapteinen lirte av seg noen saftige gloser foran McCarthy og det irske landslaget. Keane avviser at han har gjort noe lignende i United.

- Jeg har aldri kalt sir Alex Ferguson for noe slikt. Vi har hatt våre diskusjoner, selvfølgelig, men jeg hadde ikke vært Manchester United-spiller i dag hvis jeg hadde snakket til ham på den måten, sier Keane til Sky Sports.

Iren lukker alle dører med tanke på en retur til VM.

- Jeg vet at det var en del viktige personer som ønsket at jeg skulle snu og slutte meg til den irske troppen igjen, sier Keane.

30-åringen sier det er uaktuelt etter McCarthys uttalelser etter hjemsendelesen, men enda mer sårende for Keane er det veteraner i den irske troppen har sagt.

- Jeg føler meg faktisk mer sviktet av dem enn jeg gjør av Mick - særlig Quinn, Staunton og Alen Kelly, sier Keane.

(Dagbladet.no)