Keane anmeldt for overfall på 16-åring

United-kapteinen i politiavhør.

(Dagbladet.no): Roy Keane er en av Premier Leagues tøffeste spillere. Nå har han kanskje taklet for hardt utenfor banen.

Både Daily Mirror og BBC melder i dag at 33-åringen skal til politiavhør etter en voldsepisode på en golfbane i Manchester-området lørdag 4. september kl. 17.30.

Ifølge avisa gikk United-kapteinen tur med labradoren sin da han møtte en 16-åring på Hale-banen. En krangel utartet seg til et basketak, der et halskjede skal ha blitt røket.

Det er ikke kjent om Keane eller 16-åringen fikk skrammer. Greater Manchester-politiet bekrefter at de etterforsker saken.

Ifølge Daily Mail hevder gutten at Keane fiket til ham på grunn av en kommentar mot iren.

- Vi etterforsker påstander om overfall på en 16-årig gutt. Vi fortsetter våre undersøkelser, sier en polititalskvinne.

Midtbanespilleren er i Frankrike foran Manchester Uniteds kamp mot Lyon i Champions League. Politiet har planer om å hente ham inn til avhør når han vender tilbake til Manchester torsdag.

Ifølge avisas kilder er ikke Keane noen populær mann på golfbanen i Merridale, like ved hjemmet hans. Flere medlemmer av golfklubben skal tidligere ha klaget på iren og hans bikkjer.

Manchester United vil ikke kommentere saken i dag.

Anmeldelsen mot Keane er ikke irens første. I 1999 satt han ei natt på glattcelle etter påstander om at han kastet en halvliter øl i ansiktet på en kvinne.

Han har også vært i avhør etter påstander om at han truet en nabokvinne med kniv. Også da var bikkjene hans temaet for krangelen.

Den saken endte uten siktelse for United-kapteinen.

<B>ANMELDT:</B> Roy Keane er til politiavhør når han returnerer fra møtet med Lyon i Champions League.