Keane benekter «alt»

Manchester: «Roy Keane har depresjoner». «Roy Keane vil forlate Manchester United». Mandag benektet Roy Keane ryktene sjøl.

- Siden mediene har spekulert i min framtid på Old Trafford de siste dagene, har jeg funnet det mest riktig å gå ut og avkrefte spekulasjonene. Jeg er veldig glad for å være i Manchester United, spesielt etter suksessen i den engelske eliteserien også denne sesongen. Min kontrakt varer to år til, og jeg har planer om å gå kontraktstida ut, sier Keane.

Ifølge den ikke alltid like pålitelige engelske pressen skal den irske kapteinen hos de engelske seriemestrene ha vært til depresjonsbehandling etter at han ble sendt av banen i 1-1-oppgjøret med byrival City for ei drøy uke siden. Da «overfallstaklet» han sin kapteinkollega Alf-Inge Håland, noe som fikk krigstypene inn på sportssidene.

- Jeg lider ikke av noen depresjon eller andre sykdommer, ei heller får jeg behandling for noe som helst på Priory klinikken slik som enkelte aviser har skrevet, sier Keane, som er lei seg dersom han har såret noen i Manchester United ved uttalelser om at æraen kanskje er over for dagens lag.

- Jeg har bare sagt hva jeg har følt etter den store skuffelsen det var å bli eliminert fra mestercupen. Jeg har forsøkt å svare åpent og ærlig på alle spørsmål fra pressen, og håper jeg ikke har såret verken lagkamerater, manager Alex Ferguson eller supportere, sier en sjeldent angrende og åpenhjertig «Keano».

(NTB)