Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keane beskylder United-toppene for løgn

Snakker ut om avskjeden fra Old Trafford.

(Dagbladet.no): Det kom som et sjokk for de med sympatier for den røde delen av Manchester da United-ikonet Roy Keane forlot klubben etter tolv og et halvt år i 2005.

Nå tar Sunderland-manageren et oppgjør med måten han følte seg behandlet på av United-ledelsen.

- Jeg ser nå at jeg burde ha lagt opp den dagen jeg forlot United. Jeg mistet kjærligheten til spillet og syntes fotballen var ond, livet var ondt, sier Keane i et intervju med avisen Irish Times, ifølge Sportinglife.

Keane hevder han ble løyet til av folk han stolte på.

- Jeg ble fortalt at jeg ikke fikk signere for en annen klubb når de tidligere hadde sagt jeg kunne gjøre det. Jeg ble fortalt visse ting på enkelte møter som rett og slett var løgn. Det var en del av planen for å få meg vekk, sier Keane.

Keane legger allikevel ikke all skyld på United-ledelsen.

- Det krever to å danse tango, og jeg tar ansvar for mine handlinger. Noen ting er allikevel bare galt, sier Keane noe kryptisk.

BITTER AVSKJED: Roy Keane hevder United-ledere løy til ham i 2005 som et ledd i å få ham vekk fra klubben. Foto: Andrew Yates/AFP
BITTER AVSKJED: Roy Keane hevder United-ledere løy til ham i 2005 som et ledd i å få ham vekk fra klubben. Foto: Andrew Yates/AFP Vis mer
image: Keane beskylder United-toppene for løgn
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media