Keane dysser ned Riise-vold

United-legenden om Liverpool-skandalen.

(Dagbladet.no): Mens engelsk og norsk presse fråtser i Bellamys svingslag mot John Arne Riises dyrebare legger, har Liverpool avstått fra å oppklare hva som egentlig skjedde under treningsleiren på Algarvekysten.

I mellomtiden mangler det ikke på personer utenfor klubben som mer enn gjerne uttaler seg.

Nå har også United-helt og nåværende Sunderland-manager Roy Keane involvert seg i saken. Og Keane - som slett ikke var noen engel i sine velmaktsdager - er ikke blant dem som lar seg overraske.

- Man kan ikke holde øye med spillerne 24 timer i døgnet. Spillere vil alltid gjøre feil - jeg tror jeg gjorde et par i mine dager, lyder det selvransakende fra Keane.

- Hvis de gjør en feil, må du forsøke å løse det. Men du vet aldri hva som venter rundt hjørnet. Fotballspillere er bare mennesker, sier han ifølge Sky Sports.

Lokalavisa Liverpool Echo antydet mandag at noen feiden mellom Riise og Bellamy ble lekket for å ødelegge Craig Bellamys (27) Liverpool-karriere, og at det hele er overdrevet.

Også Roy Keane ser på saken med en stor porsjon skepsis.

- Det er mye som dras altfor langt. Jeg tar dette med en klype salt. Det blir alltid overdrevet, sier Keane.

FORTSATT HISSIG: Roy Keane har hatt god suksess som Sunderland-manager siden han ga seg i Manchester United. Han avdramatiserer det som skjedde under Liverpools treningsleir i Portugal. Foto: AP
FORTSATT HISSIG: Roy Keane har hatt god suksess som Sunderland-manager siden han ga seg i Manchester United. Han avdramatiserer det som skjedde under Liverpools treningsleir i Portugal. Foto: AP Vis mer
<B>BLE ANGREPET:</B> John Arne Riises legger ble angrepet med golfkølle av Craig Bellamy. Her er det Riise som kaster seg etter Bellamys legger da de spilte for forskjellige lag i fjor.