Keane får hjelp av Sunderland-nattklubb

Spiss nektes adgang.

(Dagbladet.no): Anthony Stokes ble matchvinner da Sunderland slo nedrykksrival Derby lørdag.

Etterpå fikk Sunderland-manager Roy Keane spørsmål om hva som kan hindre 19-åringen i å bli en storspiller for klubben.

VIP-avdeling

- Den største faren er Glass Spider i Sunderland, sa Keane til lokalavisa Sunderland Echo.

Glass Spider er en nattklubb i byen. Og i dag viser det seg at eieren er Black Cats-fan.

Nattklubbsjef Tony Griffiths har nemlig bestemt at Stokes nektes adgang framover. Dermed slipper Keane å gjøre som sin tidligere United-sjef Alex Ferguson, skotten dro gjerne rundt i Manchester og plukket opp festglade spillere.

- Som innbitte Sunderland-fans ønsker vi at de skal gjøre det bra. Så hvis Roy Keane tror The Glass Spider er en distraksjon for Anthony, så utestenger vi ham ut sesongen. Slik kan han konsentrere seg om fotballen, sier Griffiths.

Utestedet bekrefter samtidig at deres VIP-avdeling er meget populær blant de høytlønnede Premier League-proffene i området.

SLUTT PÅ MOROA: Anthony Stokes får ikke lenger gå på den lokale nattklubben i Sunderland. Her scoret han seiersmålet mot Derby. Foto: Scanpix/Ap
SLUTT PÅ MOROA: Anthony Stokes får ikke lenger gå på den lokale nattklubben i Sunderland. Her scoret han seiersmålet mot Derby. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Hvis han kommer tilbake ved sesongslutt skal han få en flaske champagne, sier nattklubbeieren.

Keane kjørte fra sinker

Stokes har vært i trøbbel med Keane tidligere, den irske U21-spissen var én av tre spillere som dukket opp for seint da laget skulle kjøre buss til Barnsley i vår. Den gangen kjørte Keane fra gutta.

Og vant kampen uten dem.

Stokes er tidligere Arsenal-junior og ble handlet inn til Stadium Light i januar, etter at han banket inn mål på bestilling på utlån til skotske Falkirk.

Og selv om Keane var strålende fornøyd med målet mot Derby, så er han ennå ikke sikker på kvalitetene til tenåringen han betalte 23 millioner for.

- Han kan bli en toppspiller, eller så spiller han amatørfotball om fem år, sier Keane.

ADVARER MOT FRISTELSER: Roy Keane fortalte i sin selvbiografi at han selv måtte kutte ut festing som Manchester U-spiller.