Keane håper på vin med Solskjær i kveld

- Det var flott å se Ole på banen.

(Dagbladet.no): Før Ole Gunnar Solskjær ble hyllet på Old Trafford i ettermiddag, hadde fansen allerede stått oppreist og sunget for Roy Keane i en god stund.

Og jubelen nådde sitt høydepunkt da de to omfavnet hverandre foran trenerbenken.

– Det var flott å se Ole på banen, sa Keane etter tapet for Manchester United.

Roy Keane var kanskje ikke den som delte ut telefonnummeret sitt i øst og vest på Uniteds treningsfelt, men Solskjær er åpenbart en av dem som har havnet på tøffingens godside.

– Jeg har vært i kontakt med ham nesten hele uka, forhåpentligvis ser jeg ham senere, sier Sunderland-manageren, ifølge BreakingNews.

For selv om Keane synes det var surt å slippe inn Louis Sahas sene vinnermål, klarer han ikke takke nei til et glass vin med Alex Ferguson og de andre.

– Han har invitert meg på en drink, og jeg har tenkt til å gå, sier Keane.

Hyller fansen

GAMLE KOMPISER: Roy Keane og Ole Gunnar Solskjær, etter en Ole-scoring mot Celtic for fire år side. I dag møttes de to igjen på Old Trafford, og i kveld blir det kanskje tid for mimring. Foto: STEPHEN DUNN/AFP/SCANPIX
GAMLE KOMPISER: Roy Keane og Ole Gunnar Solskjær, etter en Ole-scoring mot Celtic for fire år side. I dag møttes de to igjen på Old Trafford, og i kveld blir det kanskje tid for mimring. Foto: STEPHEN DUNN/AFP/SCANPIX Vis mer

Den tidligere United-kapteinen var glad for mottakelsen han fikk da han for første gang på Old Trafford skulle ta plass på benken forbeholdt gjestende lag.

– United-fansen har alltid behandlet meg bra, selv når jeg skuffet dem som spiller, sier Sunderland-manageren.

Sunderland har fått en tøff start på sesongen etter opprykket, og står med kun fire poeng etter de fem første kampene.

– Vi skulle gjerne hatt fire seire, men jeg er komfortabel med å være der vi er. Sånn er Premier League - én feil, så taper du kamper, sier Keane.

Ferguson roser Saha

Louis Saha kom inn for Manchester United etter pause, og skapte med en gang trøbbel for Sunderland-forsvaret med hurtigheten sin.

– Saha gjorde den åpenbare forskjellen da han kom inn. Han gir oss styrke og gjennombruddskraft, og han skaffet målet, sier Alex Ferguson.

United har reist seg etter en svak åpning på sesongen, men Ferguson medgir at laget trenger pausen som kommer med landskampene til uka. Om to uker er Ronaldo tilbake etter suspensjon, og både Giggs og Rooney kan være aktuelle etter skade.

– Pausen er beleilig, for den gir oss en sjanse til å komme godt forberedt til Everton-kampen. Spillerne som er tilbake kommer til å gjøre en stor forskjell, sier Sir Alex.

UVANT: Roy Keane måtte nok tenke seg litt ekstra om, da han gikk opp trappa mot trenertribunen og skulle ta plass på motsatt side av der han satt i mange år.
TAPTE FOR LÆREMESTEREN: Roy Keanes Sunderland så lenge ut til å kunne klare ett poeng mot Manchester United, men Louis Sahas scoring ødela.