Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keane hører ikke på fedre eller kjærester

Derfor ble fire mann vraket i Sunderland-troppen lørdag.

(Dagbladet.no): Sunderland-manager Roy Keane er nådeløs mot spillere som ikke gir nok på trening.

Mot Chelsea lørdag droppet 36-åringen kvartetten Kieran Richardson, Michael Chopra, Danny Higginbotham og Daryl Murphy fra troppen.

Årsak: De var for slappe i uke som gikk, skriver nyhetsbyrået PA.

- Jeg tar ut laget ut i fra hva jeg ser, ikke hva jeg hører fra folk, agenter, fedre eller kjærester. Jeg dømmer spillerne på det jeg ser på treningsbanen. Det handler om et intenst ønske om å gjør det bra, å utvikle seg og å bli bedre, sier Keane.

Den tidligere Manchester U-kapteinen satte Liam Miller på transferlista for tre uker siden, fordi den irske midtbanespilleren ikke klarte å møte opp tidsnok til økter.

Denne gangen fantes det ikke disiplinærgrunner til vrakingen. Og de fire stiller med blanke ark til ei ny treningsuka.

- Disse fire-fem er tilbake på trening i morgen, og så får de kanskje sjansen neste uke når andre er daffe, sier Keane.

At Keane dro inn spillerkjærestene i tiraden sin etter 0-1 mot Chelsea er ikke overraskende for dem som har fulgt den irske hissigproppen. Før sesongstart gikk han til angrep på fotballfruer som ikke ønsket å flytte med sine menn til Sunderland.

VRAKET FIRE, VARSLER NY VRAKING TIL HELGEN: Roy Keane droppet to av fjorårets storkjøp mot Chelsea lørdag. Neste helg varsler Sunderland-sjefen at også andre slappe spillere ikke får plass i troppen. Foto: Scanpix/Afp
VRAKET FIRE, VARSLER NY VRAKING TIL HELGEN: Roy Keane droppet to av fjorårets storkjøp mot Chelsea lørdag. Neste helg varsler Sunderland-sjefen at også andre slappe spillere ikke får plass i troppen. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

- Mange spillere er veldig opptatt av hvor de skal bo, og mye av grunnen til det er partnerne deres, som ser ut til å styre livene deres, sa Keane.

De som fikk spille mot Chelsea lørdag ga i hvert fall nok. Det hadde ikke vært ufortjent om Sunderland hadde tatt poeng mot ligatreerne.


- Det var veldig vanskelig. De kjempet som om livet sto på spill og for hver eneste ball, var dommen fra Chelsea-manager Avram Grant.

Keane var også fornøyd med det meste, unntatt resultatet.

- Det er sjelden at du taper en hjemmekamp og får applaus av banen, sier Sunderland-sjefen til klubbens hjemmeside.

DYR OG SLAPP: Kieran Richardson ble kjøpt av Manchester U for omlag 60 millioner kroner i fjor.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media