Keane-høring i gang

MANCHESTER (Dagbladet.no): I dag må Roy Keane forsvare seg mot anklagene om å ha brakt sporten i vanry. Ferguson følger høringen, men Håland må neppe vitne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alf Inge Håland vil trolig ikke måtte vitne i det engelske fotballforbundets disiplinærsak mot Keane. Fotballforbundet har ikke innkalt noen vitner til høringen, de vil bare bruke boka til Keane og tv-opptak.

Bevisførselen er slutt, nå gjenstår sluttprosedyrene før juryen trekker seg tilbake.

Engelske aviser har antydet at Keane ville bruke en kommentar fra Hålands nettside til å bevise at han ikke kan lastes for nordmannens vedvarende kneskade. I går skrev imidlertid nyhetsbyrået PA at irens advokater aldri har vurdert å innkalle Håland i vitneboksen. Håland selv ville verken bekrefte eller avkrefte overfor Dagbladet i går kveld om han er innkalt som vitne.

Kanskje like greit, for Keane er faktisk ikke anklaget for å ha skadet , men for å ha forsøkt å skade nordmannen.

Det er altså intensjonen bak, ikke resultatet, han nå kan bli straffet for. I tillegg må han svare for at han har forsøkt å tjene penger på taklingen ved å publisere historien i sin egen biografi.

ManU har på sin side innkalt en rekke vitner, og rett før høringens start ankom en travel Ferguson i sin svarte Mercedes, som han feilparkerte rett utenfor Boltons hjemmebane Reebok Stadium, der høringen finner sted. Det antas at Ferguson skal vitne i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer