I SORG: Den irske fotballstjernen Robbie Keane har mistet to fettere på to dager. Det er dermed usikkert om han spiller lørdagens kamp mot Skottland.
I SORG: Den irske fotballstjernen Robbie Keane har mistet to fettere på to dager. Det er dermed usikkert om han spiller lørdagens kamp mot Skottland.Vis mer

Keane i sorg. Mistet to fettere i tragisk ulykke

Usikker foran morgendagens kamp.

Den irske fotballstjernen Robbie Keane har mistet to fettere på to dager. Det er dermed usikkert om han spiller lørdagens kamp mot Skottland.

Robbie Keanes fettere Alan og Stephen Harris var involvert i en ulykke onsdag mens de arbeidet med et avløpsrør. Begge skal ha blitt forgiftet og døde henholdsvis onsdag og fredag som følge av skadene, melder BBC.

Den irske landslagsspilleren er naturligvis i sorg etter tapet av familiemedlemmene, og det er ikke klart om han spiller EM-kvalifiseringskampen mot Skottland lørdag.

- Det er hans avgjørelse om han spiller eller ikke. Vi føler med familien, sa Irland-trener Martin O'Neill på en pressekonferanse fredag.

Det var Alan Harris som eide firmaet som arbeidet med avløpsrørene. Både politi og helsemyndigheter etterforsker nå ulykken.

(NTB)