Keane krever Beckham-lønn

Manchester United beveger seg i farlig farvann på lønnssida. Kaptein Roy Keane vil ikke ha en øre mindre enn det David Beckham får i sin nye avtale.

Keane undertegnet en fireårsavtale forrige sesong, som gjør ham til den best betalte britiske spilleren. Ei ukelønn 52 000 pund (700 000 kroner) var en avtale i særklasse.

Men det var da: Ifølge de verste ryktene krever David Beckham oppmot to mill. kroner i uka. De som kjenner United tror han får oppmot en og en halv mill når kontrakten tegnes seinere i år.

Nå melder BBC at Keane er misfornøyd med at både Beckham og Andy Cole vil distansere ham på lønnsstigen. Får han ikke det vil han på nytt kontakte de europeiske storklubbene som prøvde å lokke ham vekk fra Old Trafford ifjor.

- Premier League er for amatører

Frankrike har aldri vært populært i England, og blir sikkert ikke bedre likt etter dagens utspill fra Middlesbroughs Christian Karembeu. Han synes spillet er amatørmessig, og at det ikke finnes noen plan for hvordan lagene oppførerer seg på banen. - Spillet i England er fysisk og holder seg i lufta. Jeg tror det skyldes dårlig forberedelse, sier Karembeu.

Leboeuf tigger om å få reise

Frankrikes VM- og EM-vinner Frank Leboeuf er i hvert fall ikke populær hos Chelsea-ledelsen. I dag gjentar han bønnen om å få reise hjem til Frankrike og Monaco. 33-åringen har mistet plassen på laget håper Chelsea vil lempe på priskravet. - Jeg hadde det bra i Chelsa og dette knuser hjerte mitt. Jeg vil alltid elske klubben, men jeg vil også spille fotball. Jeg trenger en utfordring, sier stopperen. Monaco har foreløpig tilbudt 26 mill. for ham.

Fansen mobber Strachan-familien

Coventry ligger nest sist i Premier League, og dette begynner hele familien Strachan å føle. Gordon Strachan er manager i klubben og har sluttet å ta med kone og unger på kamp. Grunn: De blir hetset på tribunen. - Familien min blir hjemme. Kona mi sier det var bedre når jeg spilte sjøl. Da var jeg på banen og kunne gjøre noe, sier Strachan.

  • Kilder: The Mirror, BBC og PA.