Keane krever ny United-spiss

Er redd ligagullet ryker.

Manchester United-kaptein Roy Keane har aldri vært redd for å si fra. Etter tapet for Chelsea søndag mener han manager Alex Ferguson må ut med sjekkheftet.

- Den største skuffelsen var at vi ikke scoret mot Chelsea. Jeg føler kanskje at manageren trenger å kjøpe en spiss på nyåret, sier Keane til The Sun.

Ole Gunnar Solskjær er fortsatt kneskadd, og det betyr at Diego Forlan er eneste aktuelle makker til Ruud van Nistelrooy for tida.

- Vi er litt for tynne helt framme akkurat nå, og hvis en eller to blir skadd kan vi få slite. Jeg er sikker på at manageren allerede har grep på dette, spesielt fordi vi satser på å vinne ligaen, FA-cupen og Champions Leauge, sier iren.

United har tapt tre av 14 ligakamper hittil og er på tredjeplass på tabellen, fire poeng etter nettopp Chelsea.

- Vi vet det kommer til å bli tettere enn noensinne denne sesongen. Og hvem vet om Chelsea ikke går ut og bruker enda mer penger i januar? spør Keane.

Vel vitende om at Chelsea-eier Roman Ibramovitsj har brukt 1,3 milliarder kroner på stjerner på Stamford Bridge, og fortsatt har like mye penger som ambisjoner.

  • Ifølge dagens Daily Mail er Manchester City-spiss Nicolas Anelka favoritt til å bli Uniteds nye spiss. United skal ha tatt kontakt med franskmannen via en mellommann for tre uker siden, og 24-åringen svarte at han vil gjerne spille for de røde.
    Også Alan Smith (Leeds) og Jermaine Defoe (West Ham) skal være aktuelle.

    (Dagbladet.no)

IKKE NOK: Roy Keane mener United trenger flere spisser i tillegg til Diego Forlan.