MÅ MØTE I RETTEN:  Roy Keane må møte i retten etter å ha hoppet ut av sin egen bil og opptrådt aggresivt mot en taxikunde. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
MÅ MØTE I RETTEN: Roy Keane må møte i retten etter å ha hoppet ut av sin egen bil og opptrådt aggresivt mot en taxikunde. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFFVis mer

Keane må i retten etter raseriutbrudd foran rødt lys

Fortsatt aggressiv i stilen.

(Dagbladet): Tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane må møte i retten denne måneden.

Bakgrunnen er at 43-åringen skal ha kommet med en rappkjeftet tirade og gjort obskøne gester da han hoppet ut av sin Range Rover i Greater Manchester, skriver Daily Mail.

Keane var en dominant midtbanespiller i sin tid, kjent for sin aggressive spillestil.

Det hele skal ha startet med at 44-åringen Fateh Kerar la merke til Keane ved en minibank. Kerar sa «hallo» og ba Keane om å smile. Keane svarte med å følge etter taxien 44-åringen satte seg inn i.

Det er så påstått at da bilene stoppet for rødt lys, skal en rasende Keane hoppet ut av sin egen bil og satte i gang med sin tirade.

Hendelsen fant sted rundt lunsjtider 30. januar. Politiet har etterforsket hendelsen og tidligere denne måneden har Keane vært inne til et intervju.

2. mars ble det besluttet at Keane må møte i retten.

43-åringen trakk seg i november i fjor som Aston Villa-assistent. Han er fortsatt en del av trenerteamet til Irlands A-landslag.