Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keane må skrive om

Roy Keane får ikke lov å omtale episoden med Alf-Inge Haaland slik han ønsker.

United-spiller Roy Keane ble utestengt i fem kamper, og fikk 1,8 millioner kroner i bot etter å ha plantet foten i kneet til Manchester Citys Alf-Inge Haaland på Old Trafford i april 2001. I sin egen selvbiografi beskrev Keane i detalj hvordan han med overlegg skadet Haaland. Paberback-utgaven av hans selvbiografi skal snart ut, og det er i denne forbindelsen at Keane har fått beskjed om at avsnittet om Haaland-episoden, må skrives om.

«Jeg har ventet lenge nok. Jeg traff ham f... hardt. Ta den, din f..., og stå ikke over meg igjen og snakk om å spille skadet, sa jeg til ham», var ordene Keane satte på episoden.

Det er ikke kjent hvordan den nye ordlyden skal være. Men The Sun har kommet med sitt forslag til en ny og mer høflig beskrivelse av Keane-Haaland-episoden:

«Det har gått en stund siden Alfi og jeg hadde sett hverandre. Og til tross for at han spilte for vår derbyrival, ønsket jeg å gi ham en lang håndhilsen. Under kampen kom vi opp i en situasjon hvor vi måtte takle for å kapre ballen. Uheldigvis traff Alfi meg og ikke ballen, og i øyeblikketb reagerte jeg med å gå mot ham. Ved et uhell tr5aff jeg kneet hans. Ops, beklager for det, gamle kamerat, sa jeg. Du var litt kjapp. Ingen vonde følelser, håper jeg.»

Dagbladet.no

HENDELSEN: Roy Keanes angrep på Alf Inge Haaland resulterte i 1,8 millioner i bot og fem kampers utestengelse. Foto: REUTERS/SCANPIX
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media