Keane mener 825 mill. er billig

- Ronaldo er jo best i verden.

- BILLIG: Roy Keane mener 825 millioner slettes ikke var noen upris med tanke på hva som betales for andre spillere. Her feirer en karakteristisk Keane og en hårfin Ronaldo sammen på Elland Road i 2003. Foto: REUTERS/Ian Hodgson
- BILLIG: Roy Keane mener 825 millioner slettes ikke var noen upris med tanke på hva som betales for andre spillere. Her feirer en karakteristisk Keane og en hårfin Ronaldo sammen på Elland Road i 2003. Foto: REUTERS/Ian HodgsonVis mer

(Dagbladet.no): Barcelona ville gjerne vite hvor milliardene kom fra. Vatikanet spurte om det var forsvarlig å bruke så mye penger all den tid verden var i en økonomisk krise.

Ronaldo selv virker ikke å la seg påvirke av at Real Madrid betalte vanvittige 825 millioner kroner
for at driblefanten kunne forlate Manchester United.

Roy Keane, gjerne ansett som et symbol på den hardtarbeidende Premier League-spilleren av den gamle skolen, støtter den portugisiske driblefanten.

Den tidligere Manchester United-kapteinen synes Ronaldo ble solgt billig!

- De beste får best betalt
- Det er bare slik det er, det finnes klubber er beredt til å betale det. Når jeg ser på andre spillere synes jeg 825 millioner er billig for Ronaldo, sier Keane til BBC.

Keane er nå manager for Ipswich, men spilte sammen med Ronaldo på Old Trafford i starten av Real Madrid-spillerens United-karriere.

- Han er den beste spilleren i verden. Fotballspillere betraktes som underholdere, og de beste i hver bransje får de største pengene, sier Keane.

Sjekk alle Premier League-overgangene her!

DRØMMEOVERGANG: Ronaldo forbereder seg til sesongstart med resten av Real Madrid-laget i Nord-Irland. Foto: AP
DRØMMEOVERGANG: Ronaldo forbereder seg til sesongstart med resten av Real Madrid-laget i Nord-Irland. Foto: AP Vis mer