Keane nådeløs mot forsinket svenske

Sunderland-bussen kjørte fra Tobias Hysén.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Roy Keane er en like kompromissløs manager som han var spiller. Da Sunderland i går slo Barnsley 2-0 på bortebane, var verken Tobias Hysén, Marton Fulop eller Anthony Stokes å se på banen eller tribunen.

De tre tillot seg å dukke opp etter avreisetiden Keane hadde fastsatt - og da var det ikke snakk om å holde igjen bussen.

- Tre spillere kom for seint til bussen, så vi reiste fra dem. Jeg var skuffet over dem, for man må respektere lagkameratene sine og møte opp i tide. Klarer man ikke det, får man ikke spille, sier Keane ifølge Sky Sports.

Og understreker at det fotballspillere må leve etter samme regler som på andre arbeidsplasser. Men Keane er ikke mer langsint enn at han allerede har lagt episoden bak seg.

- Hvis dette var en fabrikk ville man fått bot, eller kanskje til og med sparken. Vi skal ikke ha det på denne måten, spillerne har fått sin straff og de vil være tilbake på tirsdag. Det er historie nå, sier Keane.

Manchester United-legenden har hatt stor suksess i Sunderland etter at han overtok ansvaret, og ført laget fra nedrykksplass til opprykkskamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer