GOD TONE: Det er flott når du merker at du er på samme bølgelengde med spissen, sa David Beckham etter Robbie Keanes suksessdebut.Foto: SCANPIX/REUTERS/Lucy Nicholson
GOD TONE: Det er flott når du merker at du er på samme bølgelengde med spissen, sa David Beckham etter Robbie Keanes suksessdebut.Foto: SCANPIX/REUTERS/Lucy NicholsonVis mer

Keane og Beckham fant tonen umiddelbart

Spissen scoret i debuten for Los Angeles Galaxy.

Robbie Keane gjorde umiddelbar suksess etter overgangen til Major League Soccer. Han scoret i debuten for Los Angeles Galaxy lørdag.

Keane bød tilskuerne på sin velkjente målfeiring, ved å slå hjul og salto etter at han i det 21. minutt omsatte en pasning fra David Beckham i sitt første Galaxy-mål. San Jose Earthquakes ble slått 2-0.

- Dette kunne ikke gått bedre for meg. Det er flott å score, men det viktigste var at vi tok tre poeng, sa Keane.

- Jeg visste hvor han kom til å løpe, og det var bare å sende ballen dit. Det er flott når du merker at du er på samme bølgelengde med spissen, sa Beckham.

Keane spilte 72 minutter og skapte mye i tillegg til målet. Han fikk stående applaus da han ble byttet ut.

Mike Magee trygget seieren i det 90. minutt. Da var San Jose-spiller Steven Beitashour utvist for å stemple Landon Donovan.

Galaxy tok sin femte seier på seks kamper og har en klar ledelse i Western Conference.

Jan Gunnar Solli plages fortsatt av en hamstringskade og var ikke med da New York spilte 2-2 borte mot New England Revolution. Dane Richards scoret begge målene da hjemmelagets tomålsledelse ble hentet inn.

Ifølge trener Hans Backe er Solli trolig klar igjen til neste kamp.

New York er midt på tabellen i Eastern Conference, som ledes av Columbus Crew.

(NTB)