Keane orker ikke mer hoftetrøbbel

Kan legge opp til sommeren.

(Dagbladet.no): Celtic presenterte Roy Keane med brask og bram i romjula, da skottene sikret seg den tidligere Manchester United-kapteinen på en kontrakt fram til sommeren 2007.

Nå ser det ut som 34-åringen bare spiller fotball i to måneder til.

I et intervju med The Guardian hinter midtbanespilleren om at han ønsker å legge opp allerede ved sesongslutt.

- Da jeg skrev under for Celtic fortalte jeg dem at det var best for klubben og meg å kanskje se på ting på nytt til sommeren. Men de ville ha en avtale om ett ekstra år, som jeg gikk på med, sier Keane.

Iren er stadig plaget av hofta, en skade som også kostet ham kamper i United-trøya.

- Jeg får se til sommeren, hvordan hofta føles. Jeg skal til en spesialist. Det er ikke annet enn rettferdig for klubben at de får vite det dersom det hemmer meg. Jeg skal vurdere det, men det finnes ingen garanti for neste sesong, sier Keane.

Keane forteller at han har tatt hver sesong som en bonus siden 2002, da han ble operert. Framover vil han prioritere langsiktig, og gjøre det som er best for seg, kona og ungene.

- De siste månedene har jeg satt fotballen først, men til sommeren gjør jeg det som er best for familien min.

KORT SKOTSK-IRSK EVENTYR? Roy Keane røper i dag at det er store sjanser for at han er ferdig som fotballspiller til sommeren. Foto: Scanpix/Ap
KORT SKOTSK-IRSK EVENTYR? Roy Keane røper i dag at det er store sjanser for at han er ferdig som fotballspiller til sommeren. Foto: Scanpix/Ap Vis mer