Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keane på en pause

Roy Keane kan bli satt på benken i Manchester United, varsler manager Alex Ferguson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sir Alex har antydet at han vurderer å spare lagkapteinen før den tøffe serieinnspurten i mars og april, melder klubbens offisielle hjemmeside.

- De vi vil se på for å gi dem en pause, vil kanskje være Roy Keane og Paul Scholes, sier United-sjefen.

- Vi må se på spillerne som har spilt hele tida, og Roy Keane er en av dem. «Seba» Veron har hatt en skade, og pausen vil trolig være velkommen, Nicky Butt har hatt en pause og han ser virkelig pigg ut.

Keane har spilt 29 kamper denne sesongen, 15 av dem i desember og januar. United har tidligere i sesongen hvilt nøkkelspillere, og sett positiv effekt av det.

- Ryan Giggs ser flott ut fordi han har hatt en pause etter skadene sine. Jeg kan komme til å hvile Mikaël Silvestre fra tid til annen, men ellers er alle friske og raske. Ruud van Nistelrooy følger vi opp hele tida, siden det er hans første sesong i Premier League, men vi har ingen midtukekamper på nesten tre uker, så det er ikke så ille med oss.

Keane og Scholes kan fort bli spart på lørdag, da Manchester United reiser til The Valley for å spille mot Charlton.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart